O nama
Dolazak
Odlazak
Osoba
Dece
Imate promo kod?
Kliknite ovde
Promeni / Otkaži rezervaciju

O nama

Napravili smo mesto koje uvek treba da vas asocira na odmor i uživanje, skrovito onoliko koliko ga vi takvim učinite, a dovoljno blizu noćnom životu i provodu, ako ga želite. Hotel pruža gostima priliku da se potpuno izoluju iz života u vremenu preopterećenom obavezama. Osmislili smo mesto koje predstavlja spoj modernog dizajna i  vrhunske usluge, kako bi se gosti osećali udobno i opušteno. Imajući u vidu bogatu istoriju, sobe u hotelu SLATINA  su i tradicionalne i moderne, opremljene sa puno ljubavi i pažnje. Skoro svaka soba ima terasu. Ne običnu terasu, već osmatračnicu na jednu od najlepših zelenih oaza, na poznati vrnjački park. Zaspite i probudite se uz miris prirode, koji donosi povetarac sa Goča.

Hotel SLATINA je prvi porodični hotel u Vrnjačkoj Banji koncipiran u skladu sa svetskim trendovima. Ako zavirite u rečnik SLATINA znači izvor slane vode, zemljište koje se nalazi pod uticajem alkalnih soli. U najširem smislu slatina je izvor zadovoljstva.

Koncept hotela SLATINA je da objedini vrhunsku uslugu sa modernom arhitekturom. Umirujući tonovi, fotografije kreiraju ambijent udobnosti, opuštenosti i elegancije. Hotel SLATINA poseduje 24 smeštajne jedinice veličine od 31 do 45m2, i to: 12 Superior dvokrevetnih soba, 6 Standardih dvokrevetnih soba, 3 Lux sobe sa đakuzijem, 3 Apartmana


Hotel SLATINA je dobro povezan sa svim delovima Banje. Ekskluzivna lokacija hotela omogućava zadovoljavanje različitih potreba gostiju.

 

Igraonica
Igraonica
Igraonica
Igraonica

Igraonica

Opremili smo i kutak za najmlađe goste. Animatori će se potruditi da deca uživaju u skladu sa svojim uzrastom i da se, pored odmora, dobro zabave. Igraonioca sadrži: x-box, lavirint i još mnogo različitih sadržaja koji će omoćućiti deci da aktivno uživaju u odmoru.
Restoran
Restoran
Restoran
Restoran

Restoran

U sklopu hotela se nalazi a la cart restoran kapaciteta do 100 mesta koji donosi bogatsvo ukusa hrane od prirodnih sastojaka. Uživajte u velikom izboru kvalitetnih jela i pića. Vino čini ljude i muziku strasnijim, a svaka kapljica rakije “Dana” budi vaša čula.
Aperitiv bar
Aperitiv bar
Aperitiv bar
Aperitiv bar

Aperitiv bar

Popijte prvu jutarnju kafu u posebno dizajniranom prostoru koji će vaš boravak učiniti nezaboravnim. Samo za vas smo osmislili mesto koje predstavllja mesto modernog dizajna i vrhunske usluge kako bi se gosti osećali udobno i opušteno
Wellness

Wellness

Relaksirajte i revitalizujte svoje telo i duh u umirujućem prostoru našeg wellness centra. Izaberite neki od sadržaja koje nudimo i probudite sva svoja čula. Masaža, slana soba, tepidarijumi, Kneipp klupa, đakuzi za 6 osoba , aroma tuševi, infra red sauna , parno kupatilo, sauna, zatvoreni bazen.
Konferencijska sala
Konferencijska sala

Konferencijska sala

Opremljena je vrhunskom tehnologijom (tv, flip chart, ozvučenje, projector, Wi Fi), sa kapacitetom do 70 učesnika. Idealna je za održavanje prezentacija, sastanaka i sličnih aktivnosti.