Mesto za odmor i uživanje, skrovito, a ipak blizu noćnom provodu. Hotel pruža gostima priliku da se odmore od užurbanog života, preopterećenog obavezama. Osmislili smo mesto koje predstavlja spoj modernog dizajna i vrhunske usluge, sve u cilju opuštanja naših gostiju. Imajući u vidu bogatu istoriju, sobe u hotelu SLATINA su i tradicionalne i moderne, opremljene sa puno ljubavi i pažnje. Skoro svaka soba ima terasu sa pogledom na jednu od najlepših zelenih oaza, na poznati vrnjački park. Zaspite i probudite se uz miris prirode, koji donosi povetarac sa Goča.

Hotel SLATINA je prvi porodični hotel u Vrnjačkoj Banji, koncipiran u skladu sa svetskim trendovima. Ako zavirite u rečnik, SLATINA znači izvor slane vode, zemljište koje se nalazi pod uticajem alkalnih soli. U najširem smislu, slatina je izvor zadovoljstva.

Koncept hotela SLATINA je da objedini vrhunsku uslugu sa modernom arhitekturom. Umirujući tonovi i fotografije kreiraju ambijent udobnosti, opuštenosti i elegancije. Hotel SLATINA poseduje 24 smeštajne jedinice veličine od 31 do 45m2, i to: 12 superior soba, 6 standard soba, 3 lux sobe sa jacuzzi kadom, 2 apartmana sa dnevnom sobom i jedan dečiji apartman.

Hotel SLATINA je dobro povezan sa svim delovima Banje. Ekskluzivna lokacija hotela omogućava ispunjavanje različitih potreba gostiju.

 

0
KM OD AERODROMA U BEOGRADU
0
KM OD AERODROMA U NIŠU
0
KM OD AUTOPUTA
0
KM OD PLANINE GOČ

RESTORAN

U sklopu hotela se nalazi „A la carte“ restoran, kapaciteta do 100 mesta, koji donosi bogatsvo ukusa hrane od prirodnih sastojaka. Naš restoran pruža mogućnost organizovanja svih vrsta proslava. Uživajte u velikom izboru kvalitetnih jela i pića. Probudite svoja čula uz posebno odabrana vina i rakiju „Dana“.

WELLNESS

Relaksirajte i revitalizujte svoje telo i duh u umirujućem prostoru našeg wellness centra. Izaberite neki od sadržaja koje nudimo: masažu, slanu sobu, tepidarijume, Kneipp klupu, đakuzi za 6 osoba, tuševe, infra red saunu, parno kupatilo, saunu i zatvoreni bazen.

Tokom letnje sezone u hotelu Slatina na raspolaganju vam je otvoreni bazen opremljen ležaljkama i suncobranima.

IGRAONICA

Opremili smo i kutak za najmlađe goste. Animatori su tu da deca uživaju u skladu sa svojim uzrastom i da se, pored odmora, dobro zabave. Igraonioca sadrži: x-box, lavirint i još mnogo različitih sadržaja koji će omogućiti deci da aktivno uživaju u odmoru.

U prijatnom ambijentu naše igraonice možete proslaviti rođendane i druge važne događaje vaše dece.

KONFERENCIJSKA SALA

Opremljena je vrhunskom tehnologijom (tv, flip chart, ozvučenje, projektor, Wi Fi), sa kapacitetom do 70 učesnika. Idealna je za održavanje prezentacija, sastanaka i sličnih aktivnosti.

LOBBY BAR

Popijte prvu jutarnju kafu u posebno dizajniranom prostoru, koji će Vaš boravak učiniti nezaboravnim. Osmislili smo mesto koje predstavllja spoj modernog dizajna i vrhunske usluge, kako bi se gosti osećali udobno i opušteno.