U želji da Vam se obezbedi prijatan ali i bezbedan boravak u wellness centru, menadžment hotela Slatina utvrdio je sledeća pravila ponašanja:

– Radno vreme wellness centra je svakoga dana od 10:00h do 21:00h, osim ponedeljkom kada wellness centar radi u periodu od 11:00 do 19:00h
– Dečiji termin u wellness centru je u periodu 10-15h, osim ponedeljkom kada je termin 11-15h
– Deca uzrasta do 14 godina od sadržaja mogu koristiti bazen sa slanom vodom i slanu sobu u dečijem terminu, u prisustvu roditelja.
– Deca mlađa od 3 godine iz sanitarnih razloga moraju nositi pelene za kupanje prilikom boravka u bazenu.
– Nošenje kupaćeg kostima je obavezno. U wellness centru možete dobiti peškir i bade-mantil za odrasle i peškir za decu. Preporučuje se nošenje sopstvenih papuča.
– Molimo Vas da ne uzimate sami peškire i bade-mantile već da sačekate zaposlenog.
– Molimo Vas da na kraju termina svoj peškir i bade-mantil ostavite na mestu predviđenom za njih.
– Molimo Vas da sve zdravstvene probleme napomenete zaposlenima u wellness centru, kako bi Vam bili predočeni svi neželjeni efekti i bili preporučeni odgovarajući sadržaji.
– Na recepciji wellness centra možete preuzeti ključ od ormarića u svlačionici. Molimo Vas da vredne stvari ostavite u sobi u sefu. Osoblje wellness centra ne garantuje za bezbednost Vaših ličnih stvari.
– Molimo Vas da budete obzirni prema drugim gostima – mobilne telefone i ostalu tehniku ostavite u sobi ili ormariću u svlačionici. Ukoliko ga morate nositi sa sobom, utišajte ton, a razgovore obavite u svlačionici. Ukoliko se fotografišete, molimo Vas da time ne ugrozite privatnost drugih gostiju. U slučaju nepovoštovanja ovih pravila, osoblje wellness centra zadržava pravo da Vas opomene, a zatim i zamoli da napustite wellness centar.
– Ukoliko želite da zakažete neku od naših masaža i tretmana, molimo Vas da se odmah po dolasku u hotel konsultujete sa zaposlenima u wellness centru, kako biste osigurali termin, ali i odabrali masažu ili tretman koji Vam najviše odgovara. Molimo Vas da u wellness centar dođete 10 minuta pre zakazanog termina. U slučaju kašnjenja, Vaš tretman će biti skraćen a usluga naplaćena po punoj ceni.
– Unošenje spoljne hrane i pića u wellness centar nije dozvoljeno. Određene vrste hrane i pića mogu biti poslužene u wellness centru, po redovnom cenovniku restorana hotela.
– U slučaju iznenadnih kvarova i popravki ili renoviranja, hotel zadržava pravo zatvaranja dela ili čitavog wellness centra, o čemu će gosti biti obavešteni.
– Tuširanje je obavezno pre korićenja osnovnih sadržaja, masaža i tretmana.
– Ne preporučuje se konzumacija obilnih obroka pre korićenja sadržaja wellness centra.
– Zabranjena je konzumacija alkoholnih pića pre i za vreme korišćenja sadržaja wellness centra.
– Menadžment zadržava pravo definisanja svih situacija koje nisu definisane pravilnikom.

Rravila ponašanja u wellness centru (pdf)